diumenge, 6 de desembre del 2009

LOT DE CERVESES


Aprofitant que s’acosten les dates de celebracions nadalenques, és a dir, de regals, us proposo un.
En la majoria d’ocasions no sabem que regalar per aquestes dates, perquè tothom ja té de tot. La gent ja té un ordinador, una vídeo consola, l’últim model del dissenyador italià, la paella més antiadherent del mercat, etc. , per això cada cop més la gent es decanta per regalar coses que es gaudeixen el dia que elegeixi la persona a que li regalem, és a dir, unes entrades de teatre, esports d’aventura, una sessió d’spa, etc. Per dir-ho d’una manera regals intangibles.


Doncs la meva proposta, que estic segur que molts de vosaltres ja ho heu fet, seria de regalar un assortit de cerveses estrangeres. Està clar que a la persona que li regalem l’hi ha d’agradar aquesta beguda alcohòlica. Ja és la segona ocasió que realitzo aquest regal, i crec que és una bona opció. En aquesta ocasió l’assortit es componia de: dos cerveses russes, una de cubana, una d’índica, una alemanya i una espanyola. Les cerveses em van costar 10,85€ més la panera 2,40€ al xinos. En total: 13,25€.

I també es poden fer assortits d’altres coses, per exemple: cava, vins, formatges, xocolata, etc. Segons el nivell de gourmet que tingui la persona a que regalem.

La btiga on vaig anar a comprar les cerveses és la següent: http://cervezasvip.es/